Stripper duo acts

Strippende politieagent met zijn agente

Boek deze "echte" Federale agent om je feest stil te leggen! Hij doet meer dan zijn werk en vraagt om een dringende controle van wat jij in gedachte hebt! Geweldige reactie als gevolg. En laat dan "zijn strippende politie-collega" uw feest iets extra geven.

Onze strippende agente zal pas binnenkomen wanneer het feestvarken bijna wordt meegenomen voor verhoor en wacht op het signaal van haar meerdere! Dan pas zal het feestvarken merken dat het opgezet spel is en zich gewillig laat fouilleren door deze mooie Strippende sexy agente. Je zou voor minder om de Politie roepen!
 
 

Strippende robot als duo

Knallend optreden met heerlijke muziek, volledig gesynchroniseerd passeert hij door de zaal en zal dan begeleid worden door Stripster Zina als killing machine, waar ze beiden een "gevecht " aangaan en overgaan tot een striptease waar altijd het publiek mee betrokken wordt!

Schietende pistolen en slijpende schijven zijn zeker mee als attributen van deze overheersende robots. Zorg hiervoor om genoeg plaats en groot omkleedruimte, ook geschikt voor alle grote evenementen.


Al onze ander acts kan je vinden op www.striptease-deluxe.be.


Stripper Zino en Stripster Zina staan gekend om vooral uw privé feesten een extra dimensie te geven, na elke act nemen wij graag nog even de tijd om samen iets te drinken, indien gewenst.

Je mag steeds foto's nemen van ons optreden. Wij komen ook steeds onze afspraken na en hopen jullie snel van dienst te kunnen zijn met onze beter acts en uitstraling.

Vele strip groeten van Stripper Zino en Stripster Zina, xx