Acts: Stripster Zina


Boek deze knappe Stripster Zina door heel Vlaanderen!

Meer dan waarschijnlijk de enige Stripster die geen foto shop nodig heeft, zij staat al, jaren haar mannetje in deze striptease wereld en heeft een fantastisch lichaam waar jullie nog lang zullen over naprate.
 
 

Stripster Politie-act

De meest gevraagde act die ook kan gebeuren in combinatie met Zino als Federaal agent waar deze sexy agente jouw tot een grondige fouilleren laat verleiden.

Ben jij al die bekeuringen zat? Vraag bijstand van deze strippende sexy spelende agente! Wedden dat jij nu een ander idee hebt over "onze" agenten in dienst!?

Vampire Queen

De enige echte Vampire Queen. Deze vampier danst zich na het horen van haar muziek tot de echte Queen off Vampire! Deze sensuele dans laat je meeslepen tot een verleidende striptease.
 
 

Stripster non

Deze ijzingwekkende strippende non laat je ogen draaien zodat zelfs de heilige man zich moet omdraaien! Ze maakt een overdonderdende metamorfose mee waar zij gelijk jouw meesteres wordt, helemaal in de rubber. Een droom voor elke man en vrouw ... . Laat je verleiden tot in de donkere kelders en laat je meevoeren naar het onbekende.

Strippende Cyber Woman

Deze Cyber Woman leeft in de toekomst en zal haar striptease brengen zonder vulgariteiten. Met haar zwaard in haar hand reist ze met jou naar de toekomst! Deze show kan ook gecombineerd worden als duo met Stripper Zino als terminator.
 
 

Stripster Para-commando

Zina als GI-Jane op het "Fort Knox" in samenwerking met Airsoft-adventure kan je Zina en-of Zino boeken als para-commando.

Stripster Kerstvrouw

Wees er op tijd bij want deze kerstvrouw kan niet iedereen zijn pakjes opdoen!

De meeste sexy strippende kerstvrouw uit België komt jouw een zéér aangenaam bezoekje brengen, ho ho ho.
 
 

Stripster catwoman

Hier zijn weinig woorden voor, de foto spreekt voor zich ... . Opgepast ... deze kat laat je echt grollen.

Mooie humoristisch strip-act waar de bodylotion lekker wordt uitgesmeerd, mmm.

Schoolmeisjes act

Een veel gevraagde act, zéér humoristisch. Hier wordt er altijd gelachen! Wie word er nu niet graag terug herinnerd aan zijn tijd als student(e).

Terug naar school waar jij onderworpen wordt aan haar strenge meetlat!
 
 

Promo-girl

Zina als promo meisje met onze Belgische Sugar Jackson, waar Zina ook één van zijn Europese topwedstrijden als ringdame in de Arena Lotto heeft gewerkt.

Topless

Boek hier ook je topless bediening , vraag vrijblijvend een offerte aan en onze dame ( s) fleuren graag jullie zaak op , ook met bouwverlof!
 
 

Vuurspuwen

Sommige Strippers kan je boeken met vuurspuwen.


Al onze ander acts kan je vinden op www.striptease-deluxe.be.