Acts: Stripper Zino

 

Stoere brandweerman

Sta jij of één van je jarige vriendinnen, vrijgezel, enz in vuur en vlam ... dan moet zij dringend geblust worden door deze stoere brandweerman! Mail of bel ons dan!

Strippende dokter

Iedereen heeft zijn huisdokter! Maar wij hebben een echte freecky dokter! durf jij het aan door deze gekke dokter "onderzocht" te worden. Het bloed vloeit rijkelijk ... een prikje?
 
 

Strippende opa

Boek deze vreemde oude gekke opa / Abraham! Echt een hilarische act die voor alle leeftijden geboekt kan worden. Altijd lachen!

Stripper Limousine

Stripper Zino kan ook geboekt worden voor een Topless bediening tijdens jullie rit in een limo of voor een striptease! Ook wij kunnen zorgen voor deze limousine stretch service met champagne! Wel aan te raden voor een striptease ... beperkte ruimte. Laat op tijd een seintje.
 
 

Stripper Politie

Stripper Zino is de enige stripper in België die een authentiek Federaal kostuum heeft, hij doet dan ook graag een grondige controle van het feestvarken of stopt zelf de muziek in jullie feestzaal voor bijhorende controle van zijn of haar voertuig.

Een veel gevraagde act omdat net met dit authentieke kostuum en zijn stoicijns optreden de klant niet aan zijn geloofwaardig optreden twijfelt! Hilariteit alom!

Deze act kan ook geboekt worden in duo samen met Stripster Zina, kijk verder naar duo-acts.

Stripper marinier

Wie wordt er nu niet graag verrast door deze sexy marinier! Opzwepende muziek waar hij alle commando's overneemt en het feestvarken zal drillen tot zij hem smeekt om te stoppen ;-)

Zijn verschijning valt gelijk op door zijn mooi nagelwit authentieke marine-outfit en zijn looks! Een mooie kans voor wie droomt van de gelijkaardige film "An officer and a gentleman".
 
 

Stripper Bouwvakker

Zowel mannelijke als vrouwelijke bouwvakker(ster ) kan je boeken net voor het bouwverlof, met slijpschijf, indien gewenst.

Stoere act die meestal gevraagdt wordt bij inwijding van een nieuw huis , aankoop huis enz

Afbraakwerken nodig? Bel ons!

Stripper Robot

Ooit al een robot zien strippen? Nu is het moment aangekomen ... .

Voor deze knallende opkomst met slijpschijf heeft deze terminator voldoende ruimte nodig, deze acts kunnen ook gebruikt worden op alle grote evenementen. Ook te boeken als duo met Robot Stripster Zina.
 
 

Stripper ober en of Ladies Night met Topklasse strippers

Ook Stripper Zino werkt met collega's strippers, hij selecteert deze dan ook op uiterlijk en kunnen daar we steeds onze klanten willen tevreden stellen en jullie nu éénmaal onze beste referentie zijn naar onze toekomst toch?

Je kan ook Stripper Zino alleen boeken als ober, waar hij gewoon mee opdient met de andere obers van je feest en zich dan nadrukkelijk bij het feestvarken zal aanbieden om haar "persoonlijke wensen" in te vullen zonder zij het vermoeden heeft dat hij nadien zal overgaan tot een succesvolle, niet vulgaire striptease van topniveau. Zeker geschikt in een zaal(tje).


Stripper Zino was ook te zien in Geubels en de Belgen, klik hier.

Al onze ander acts kan je vinden op www.striptease-deluxe.be.